Boxer ändrar distribution av TV-tjänster

14 augusti 2024

Efter 31 december 2024 kommer betalkanaler inte längre distribueras via marknätet. Det innebär att vi under hösten kommer byta ut dina programkort till TV Hub Mini.

Förbättrad TV-upplevelse

På Boxer har vi alltid strävat efter att ge våra kunder den bästa TV-upplevelsen, oavsett var eller hur du ser på TV. Hur vi tittar på rörligt innehåll har förändrats under det senaste decenniet och idag konsumeras majoriteten av det vi tittar på med hjälp av någon form av internetuppkoppling.

Vi har under året påbörjat bytet till TV Hub Mini och kommer fortsätta med det under hösten.

Boxer TV Hub Mini - side teaser 500x196

Vi väljer att fokusera våra resurser på den teknik som majoriteten av våra kunder redan använder. Det här är stor förbättring för att du ska kunna konsumera ditt favoritinnehåll. Vill du se linjär-TV precis som tidigare så går det utmärkt med den nya tekniken, och vill du använda streamingtjänster och appar så möjliggörs nu även det.

Förändringar efter 31 december 2024

Den 31 december 2024 upphör vår distribution av betalkanaler i marknätet. Det innebär att Boxers programkort inte längre kommer fungera och du som har TV från Boxer kommer få en ny hårdvara från oss för att fortsätta titta på TV.

För dig som är TV-kund

Har du programkort sedan tidigare kommer det ersättas med TV Hub Mini – som dessutom har ett större utbud och ger dig enklare tillgång till de streamingtjänster som ingår i våra TV-paket. Du behöver inte göra något, utan om du berörs kommer vi i god tid kontakta dig via mejl eller brev.

Vanliga frågor och svar

Här har vi samlat alla frågor och svar